Får, ænder og høns...

- mangfoldighed!

Ænder...

Vi har stadig ænder til  julen 2021!

Vores ænder kommer til gården som nyudklækkede ællinger max 3 dage gamle engang i juli. De er af racen danske landænder, de er fritgående på kløvergræs i en lille flok på bare 30 dyr - og naturligvis økologiske. Når ænderne græsser på kløver optager de omega 3 og 6, og motionen giver struktur i kødet. Ænderne bliver slagtet, når græsset ikke længere vokser, og dermed ikke længere kan sikre nok foder. Vi mener, det giver et godt andeliv og godt kød!

Pris:

Prisen julen 2021:

149,- kr/kg og de vejer godt 3 kg.

(evt. levering kr. 50,-)Får...

Vores lam er en blanding af Såne får og Gotlands får. Moderdyrene, Sofie, Ella, Vigga og Lotte, er Såne får, som kendetegnes ved deres sorte hoveder og brune uld. Vædderen, Alfred, er Gotlænder og kendetegnes ved sin skinnende grå uld. Lammene læmmes på Kimergården i foråret, og så snart vejret tillader det, kommer de ud på græs - en blanding af lucerne, kløver og struktur græs, der sikrer en rigelig og god kost til lammene og magert og mørt kød.

Vores flok er lille med bare 5 moderfår og deres lam - og så er de naturligvis økologiske. Vi mener, det giver et godt fåreliv og bedre kød!

Skindene garves og sælges i 'butikken' på Kimergården. Kontakt os for at høre mere om mønske skind fra økologiske får!

Pris:

Nyt i 2020: Køb detailpakket lammekød i 'butikken' på Kimergården.


Prisen 2021 pr. ½ slagtet lam på omkring 9-10 kg er kr. 1.250,- 

plus evt. tillæg for særlige udskæringer.

(Prisen på skind kommer når skindene kommer hjem.)

UDSOLGT - kan reserveres sæson 2022