landsbyidyl i Hjelmvænget 5

- et lille hus i landlige omgivelser med nærhed til skov og strand.

Kom til smukke Møn og nyd landsbyens idyl med udsigt over åbne marker nær ved skov og strand i dette lille hus i Hjelmvænget 5!

Huset er indrettet med 4 sengepladser, spisestue og stue med pejs, simpelt køkken og bad. Fra haven nydes udsigten over åbne marker med skoven som baggrund.

Møns unikke natur og historie byder på masser af oplevelser uanset årstiden. Omgivet af vand indbyder Møn til lange ture på stranden eller måske fossiljagt ved Møns Klint. Om sommeren er der rige muligheder for vandsport med bl.a. snorkling og kitesurfing. Flyv med drage i de vindomsuste bakker eller tag på eventyr i Møn historiske skatkammer og dyk ind i Kong Asgers høj.

På Møn kan du nyde den rå nattehimmel hvor Mælkevejen står klart når mørket falder på. Tag eventuelt på en guidet tur i mørket.

Huset ligger i den lille landsby Hjelm - bare 5 minutter fra Kimergården! Hjelmvænget er en lille lukket vej med spredte huse omgivet af mark og med skoven i baggrunden. Fra nr. 5 kan man se til landmandens gård. Her er man således både på landet og lidt i byen.

Huset er indrettet med 4 sengepladser med elevationssenge, spisestue og stue med pejs, simpelt køkken og bad. Huset har egen have med havemøbler.

Vi tilbyder at levere morgenmad fra Kimergården - økologisk naturligvis! Og hvis I er vandrere er I måske interesseret i at få leveret råvarer til et let aftensmåltid efter årstiden.

Der er desværre ingen adgang til offentlig transport i Hjelm-området, men vi tilbyder leje af cykler - eller vi kan arrangere leje af el-cykler!

Kontakt os for at høre mere!