Bæredygtighed i praksis...

- fra drøm til virkelighed...

Bæredygtighed er det nye grønne ord, men hvad betyder det i praksis? Det kan være svært at navigere i hvad, der i virkeligheden er bæredygtigt og hvordan man udfolder en bæredygtig strategi i praksis. Hvad betyder miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed? Hvordan undgår man greenwashing og hvordan kan bæredygtighed skabe værdi?

Vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med at stille de rigtige spørgsmål og med i praksis at blive mere bæredygtige. 


Mette

Med en baggrund i regnskab og finansiering og mange års erfaring indenfor økonomi har jeg en struktureret og stærkt analytisk tilgang til problemløsning. Mine primære interesseområder omhandler:

  • Bæredygtig forretningsudvikling med udgangspunkt i forretningsmodeller.
  • Loyalitetsprogrammer for kunder og bæredygtig kommunikation. 
  • Design og udvikling af oplevelser og events.
  • Praktisk assistance.

Martin

Jeg er uddannet el-installatør og har en bred teknisk erfaring med alt fra belysning til maskiner og bygninger. Jeg tilbyder rådgivning om:

  • Energioptimering af boliger.
  • Dark Sky venlig belysning.
Hvad koster det?

Prisen afhænger selvfølgelig af hvad vi kan hjælpe jer med - har du/I behov for en enkeltstående samtale, et længere forløb eller en pakkeløsning?

Som udgangspunkt er vores almindelige timepris for konsulentbistand og rådgivning kr. 425,- pr. time, men vi vil altid gerne udarbejde et tilbud tilpasset netop dit eller jeres behov!

Kontakt os og hør mere! 


Hvis du synes, der mangler noget her på siden, så skriv til os! 

Vi arbejder nemlig stadig på at få denne side til at præsentere vores arbejde på den bedst mulige måde - så det besvarer dine spørgsmål bedst muligt...