Hjemme på gården...

- er der højt til himlen og plads til at drømme!

Kimergården er smukt placeret midt på det vestlige Møn - på toppen af en bakke med udsigt til de åbne vidder. Her har vi vores hjem og herfra udgår vores virke.

Vi overtog Kimergården i 2011, og i en årrække har vi drevet et bæredygtigt, statskontrolleret økologisk mikro-landbrug, og vi har deltaget i flere tiltag for at udvikle bæredygtig lokal fødevareproduktion på Møn og omegn. Således har vi i en periode solgt hvidløg og andre grøntsager i lokale detailforretninger fra Stege til Sakskøbing. Vores bier har bestøvet 'grønne' marker flere steder på Møn og honningen har glædet mange ganer. Mange børn har kløet lammene bag ørene for at forbedre forståelsen fra jord til bord, hønsenes æg er smagfulde med gule blommer, vores juleænder har fundet vej bredt ud på hele Sjælland - og ligeledes har vores juletræer fra plantagen i pagt med naturen i Udby.

I 2019 åbnede vi vores mosteri og honningslyngeri med godkendelse til at producere økologisk æblemost mv. og i 2021-22 har vi bygget et nyt 0-energi stuehus.

Det er en lang proces, som ikke er nået til vejs ende endnu...

Faktisk har vi besluttet at vi fra 2023 vil ændre fokus og bruge vores erfaringer til at udbrede bæredygtighed i et større perspektiv. Det betyder, at landbruget vil fylde mindre, og at vi nu også tilbyder at hjælpe andre med at bringe bæredygtige visioner ud i virkeligheden - altså bæredygtighed i praksis!