Hjemme på gården...

- er der højt til himlen og plads til at drømme!

Vi overtog Kimergården i 2011, og siden har vi arbejdet på at opbygge et mikro-landbrug, der kan stå sig i en moderne verden. Herunder er jorden omkring Kimergården omlagt til økologi, og vi har plantet nye frugttræer og bærbuske og ombygget de gamle stalde med et mosteri og honningslyngeri, et drivhus med udsigt, nye stalde og værksteder til lidt af hvert - og det er en lang proces, som ikke er nået til vejs ende endnu...

I 2019 åbnede vi vores mosteri og honningslyngeri med godkendelse til at producere økologisk æblemost mv. Det har været et par år undervejs, men resultatet er nogle faciliteter, som vi er stolte af!

Vi nyder en meget smuk nattehimmel over Kimergården, og deltager i arbejdet omkring Møn International Dark Sky!

Kimergården er smukt placeret midt på det vestlige Møn - på toppen af en bakke med udsigt til de åbne vidder.  Her har vi vores hjem og alle vores dyr -  vi har høns, får, katte, bier og ænder sæsonen. Nogle er mere selskabelige end andre ;o)

Vi dyrker en række frugter, bær og grøntsager - herunder bl.a. æbler, solbær, rabarber, hindbær, tomater, bønner og hvidløg. Produkterne sælges fra vejboden på Kimervej og  i lokale og udvalgte butikker.

På Kimergården har vi kun 1 1/2 hektar jord, og dertil forpagter vi 2 1/2 hektar plantage med juletræer i Udby.

I julemåneden åbner vi plantagen i Udby for fæld-selv juletræer i pagt med naturen.