10:00   Biosfære Julebazar 2023 åbner

11:00   Workshop for børn: Skab dit eget julepynt i papir - fold et juletræ, skab en julesprællefigur eller lav fine ophæng til juletræet eller giv dem som gaver- med guidning af Lotte Elvang.

11:00-15:00 Biosfære ambassadør-lounge: kom forbi i loungen og bliv klogere på biosfære-ambassadørerne - få en snak med nye og gamle ambassadører og lær mere om fællesskabet - måske det er noget for dig, din virksomhed eller forening? Og for dig som allerede er ambassadør er her muligheden for at dele dine ideer og tanker med andre ambassadører og ønske hinanden en glædelig jul!

12:00 Workshop (alle): Byg et insekthotel og skab rum til et rigere insektliv i din egen have eller forær det til en du holder af - under vejledning fra Middelalderhavens Frivillige.

12:00 Workshop (alle): Lav dine egne frøposer med fine tegninger og udvalgte frø eller opdag en gammel teknik, der beskytter frøene imens de venter på at spire, og lav en 'frøbombe' sammen med Middelalderhavens Frivillige. 

13:00 Talk: Møn Strik - flere lag med naturen som inspiration.

13:30 Workshop (alle): medbring din gamle skjorte eller andet smukt tekstil og lær at sy dem til fine gaveposer med Laura Baruël. 

14:30 Talk: Ole Eskling  - om betydningen af Dark Sky for Møn.

15:00 Workshop (voksne): Klip og fold en smuk julestjerne af genbrugspapir - du bestemmer selv størrelse og mønster - med guidning af Lotte Elvang.

15:30 Workshop (alle): Byg et insekthotel og skab rum til et rigere insektliv i din egen have eller forær det til en du holder af - under vejledning fra Middelalderhavens Frivillige.

15:30 Workshop (alle): Lav dine egne frøposer med fine tegninger og udvalgte frø eller opdag en gammel teknik, der beskytter frøene imens de venter på at spire, og lav en 'frøbombe' sammen med Middelalderhavens Frivillige.

Hele dagen: Biosfæretræet: Julen er hjerternes fest - del dine ideer til en bæredygtig jul på et hjerte og hæng det på træet.

17:00   Tak for i år og på gensyn