Gårdbutik Klintholm Gods - julepølser, lufttørret salami, tapaspølser og spegepølser. Syltevarer, urtesalt og julesennep fra egen produktion.

Maja Bojko Pileflet - Smukt håndlavet pileflet til tasker, kurve og andre brugsting til hjemmet og haven.

Galleri Nyord & Runas - julepynt og smykker i glas og sølv. Kunstkalender for 2024, postkort, plakater og originale, mindre akvareller.

Marlons ABC - alfabetserie for børn, forældre og bedsteforældre med samtalebog, alfabetspil, dækservietter, Dark sky kat kort og naturens julekort. 

Møn Bi - honning, honning, honning - honningkager & honninghjerter - af nektar indsamlet i Møns unikke og biodiverse natur.

Dark Sky Møn & Nyord - bliv klog på Dark Sky! Om Dark Sky-belysning, Dark Sky oplevelser og lokale Dark Sky produkter. 

Bergkvist Keramik - håndlavet keramik fra værkstedet i Elmelunde. Drejet & håndglaseret med inspiration af den skønne mønske natur.

Orm Iron&Wood - unika køkkengrej af genbrugstræ og smykker af upcycled stål fra mikroværkstedet på Møn. Formsprog med vægt på det rå, enkle og rustikke og forbundethed til de nordiske rødder. 

Onigili - pop-up café med vegetariske japanske risboller, misosuppe med lokale grøntsager og shiso saft af lokalt dyrket japansk bladmynte.

Kimergården - jul i naturens egne materialer med juletræer fra en lokal, giftfri plantage, inspiration til bæredygtig gaveindpakning og julepynt.

Møn Strik - en lille strikkevirksomhed med farver, design, natur, bæredygtighed og mental trivsel som bærende elementer. Abstrakte strikkede fortolkninger af mønske landskaber og naturelementer er omdrejningspunkt.

Middelalderhaven - frøposer, kvædemarmelade og figenpålæg med mere fra havens planter og frugter. Flot evighedskalender, hæfter og bøger med alsidig viden om planter og deres brug.

Lanita - filtede og vævede varer i lokal råuld bearbejdet på værkstedet på Østmøn. Yogamåtter, gulvmåtter og pels i forskellige størrelser.

Marianne og Kim - keramik inspireret af den Mønske natur - særligt Ulvshale, og trævarer drejet af af smukke træsorter i form af skærebrætter og mere.

Lotte Elvang - smykker og andre brugsting i alskens genavendte materialer: grydelapper, toiletpunge julepynt og meget mere.

Xylo - laserudskæringer i træ fra i både juledesign og designs, der kan bruges hele året, fx juleophæng og julefigurer og øreringe.

Tina Svane - håndstøbte betondekorationer fra galleriet i Hårbølle på Vestmøn. Både til hverdag og til jul!

Vivian Ethne Noél. Clay and Crafts - håndlavet keramik til fest og hverdag med inspiration fra det smukke Vestmøn og værkstedet i Hårbølle. 

I am Natural - urteblandinger, olier, deo og mere af vilde urter og blomster håndlavet med kærlighed og respekt for moder natur og gammel visdom. 

Laura Baruël - tekstildesign og blomstertryk  i en fortolkning af  det moderne menneske og naturen med udgangspunkt i studiet i Hjelm på Vestmøn.

Awoke Fit - lokal virksomhed med blødt og holdbart activewear af genanvendte materialer bl.a. plastikflasker samt rest tekstiler.

Møns Vævehus - håndvævede produkter og mere. 

Bamboo Xmas - juletræer i bambus; et bæredygtigt alternativ til både det traditionelle og det kunstige juletræ.

 Følg med her - Der kommer løbende flere stande til Biosfære Julebazar 2023