Gårdbutik Klintholm Gods - julepølser, lufttørret salami, tapaspølser og spegepølser. Syltevarer, urtesalt og julesennep fra egen produktion.

Maja Bojko Pileflet - Smukt håndlavet pileflet til tasker, kurve og andre brugsting til hjemmet og haven.

Galleri Nyord & Runas - julepynt og smykker i glas og sølv. Kunstkalender for 2024, postkort, plakater og originale, mindre akvareller.

Marlons ABC - alfabetserie for børn, forældre og bedsteforældre med samtalebog, alfabetspil, dækservietter, Dark sky kat kort og naturens julekort. 

Møn Bi - honning, honning, honning - honningkager & honninghjerter - af nektar indsamlet i Møns unikke og biodiverse natur.

Dark Sky Møn & Nyord - bliv klog på Dark Sky! Om Dark Sky-belysning, Dark Sky oplevelser og lokale Dark Sky produkter. 

Bergkvist Keramik - håndlavet keramik fra værkstedet i Elmelunde. Drejet & håndglaseret med inspiration af den skønne mønske natur.

Orm Iron&Wood - unika køkkengrej af genbrugstræ og smykker af upcycled stål fra mikroværkstedet på Møn. Formsprog med vægt på det rå, enkle og rustikke og forbundethed til de nordiske rødder. 

Refshalegården (tidligere Onigili) - pop-up café med vegetariske japanske risboller, misosuppe med lokale grøntsager, shiso saft af lokalt dyrket japansk bladmynte og varm vinterkaffe.

Kimergården - jul i naturens egne materialer med juletræer fra en lokal, giftfri plantage, inspiration til bæredygtig gaveindpakning og julepynt.

Møn Strik - en lille strikkevirksomhed med farver, design, natur, bæredygtighed og mental trivsel som bærende elementer. Abstrakte strikkede fortolkninger af mønske landskaber og naturelementer er omdrejningspunkt.

Middelalderhaven - frøposer, kvædemarmelade og figenpålæg med mere fra havens planter og frugter. Flot evighedskalender, hæfter og bøger med alsidig viden om planter og deres brug.

Lanita - filtede og vævede varer i lokal råuld bearbejdet på værkstedet på Østmøn. Yogamåtter, gulvmåtter og pels i forskellige størrelser.

Marianne og Kim - keramik inspireret af den Mønske natur - særligt Ulvshale, og trævarer drejet af af smukke træsorter i form af skærebrætter og mere.

Lotte Elvang - smykker og andre brugsting i alskens genavendte materialer: grydelapper, toiletpunge julepynt og meget mere.

Xylo - laserudskæringer i træ fra i både juledesign og designs, der kan bruges hele året, fx juleophæng og julefigurer og øreringe.

Tina Svane - håndstøbte betondekorationer fra galleriet i Hårbølle på Vestmøn. Både til hverdag og til jul!

Vivian Ethne Noél. Clay and Crafts - håndlavet keramik til fest og hverdag med inspiration fra det smukke Vestmøn og værkstedet i Hårbølle. 

I am Natural - urteblandinger, olier, deo og mere af vilde urter og blomster håndlavet med kærlighed og respekt for moder natur og gammel visdom. 

Laura Baruël & Weaverbirds - tekstildesign og blomstertryk  i en fortolkning af  det moderne menneske og naturen med udgangspunkt i studiet i Hjelm på Vestmøn.

Tostenæs Fårebrug - skind, garn, og strik fra egne får.  

Awoke Fit - lokal virksomhed med blødt og holdbart activewear af genanvendte materialer bl.a. plastikflasker samt rest tekstiler.

Møns Vævehus - håndvævede viskestykker, kludetæpper, vaske- og karklude samt et udvalg af forskelligt væve og strikkegarn - også demonstration af vævning eller prøv selv.

Rytzebækgård - økologiske pigeonæbler (juleæbler) og økologisk æblemost og også mistelten. 

Kronholm Jewellery - et lille lokalt smykke brand, hvor kvalitet og unikke designs er vægtet højt. Håndlavede smykker både i kollektioner og unika designs.  

Lene Evers Chokolade - håndlavet kvalitets chokolade fra chokolade-værkstedet midt i Stege By.

Isle of Møn Spirits - gavepakker med Isle of Møn gin, tonic, likør og snaps. Ny! Isle of Møn South Coast Rhum - og Dry Lemon og Gingerbeer er tilbage - kom forbi til en smagsprøve.

Bamboo Xmas - juletræer i bambus; et bæredygtigt alternativ til både det traditionelle og det kunstige juletræ.

Forêt -  skovens materialer bruges gennem design og kunsthåndværk til at udtrykke kreativitet og minde om skønheden i naturen - bl.a. med unikke butterfy's i bark

Fængselscaféen - serverer sandwich, boller med ost, æbleskiver, hjemmelavet kage, kaffe, the, chai, sodavand, juice og masser af bøger!